Άνεση και φιλοξενία στο “Gmare” για να απολαύσετε τις ομορφιές της Χαλκιδικής

Το Gmare είναι ένα ολοκληρωμένο, νεόκτιστο, σύγχρονο – ποιοτικό συγκρότημα studios και διαμερισμάτων στο κομβικότερο σημείο της Χαλκιδικής. Οι δυνατότητες  πού προσφέρει η διαμονή σας στο Gmareπροϊδεάζουν για απολαυστικές διακοπές όπως τις ονειρεύεστε, με δυνατότητα εύκολης μετάβασης σε κάθε γωνιά της Χαλκιδικής και στη Θεσσαλονίκη.

Το συγκρότημα studios και διαμερισμάτων “Gmare” βρίσκεται, στο παραθαλάσσιο χωριό Γερακινή, στην αρχή της χερσονήσου της Σιθωνίας, ουσιαστικά ανάμεσα στις χερσονήσους της Σιθωνίας και της Κασσάνδρας, στο κεντρικότερο σημείο της Χαλκιδικής, με εύκολη πρόσβαση στις ομορφότερες καταγάλανες παραλίες της Ελλάδας, φημισμένες για τα πεντακάθαρα – διαυγή νερά τους.

Βρίσκεται και μόλις 65 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία και 75 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Το Gmare” αποτελείται από studios και διαμερίσματα τριών τύπων κατάλληλα για την διαμονή δύο έως τεσσάρων ατόμων, ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε. Ορισμένα διαθέτουν και ιδιωτικό κήπο ενώ όλα είναι διακοσμημένα με κομψότητα και μοντέρνο στυλ, άνετα και λειτουργικά με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Όλα τα studios και διαμερίσματα του Gmare είναι πλήρως εξοπλισμένα για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε υψηλές προδιαγραφές και ανέσεις στη διαμονή σας, όποιο τύπο studio ή διαμερίσματος επιλέξετε.

Οι Εγκαταστάσεις & Υπηρεσίες μας

Δωρεάν Wi-Fi

Κλιματισμός (ψύξη-θέρμανση)

Δορυφορική TV

Καθημερινή καθαριότητα (αλλαγή ιματισμού κάθε δύο ημέρες)

Διπλά κουφώματα αλουμινίου με σίτες για μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση

Κουζίνα με όλα τα σκεύη και ψυγείο σε κάθε δωμάτιο

Υπηρεσία Μεταφοράς (κατόπιν ζήτησης)

Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης

Ιδιωτικός κήπος (στον ένα τύπο δωματίων)

Did you like this? Share it!