Η νέα ιστοσελίδα μας αντάξια του Gmare, studios & apartments

Βρίσκεστε στην ιστοσελίδα του studios & apartments Gmare που βρίσκεται στη Γερακινή, το κεντρικότερο σημείο της Χαλκιδικής.  To website μας www.gmare.gr αποτελεί τον καθρέφτη και την βιτρίνα του συγκροτήματός μας και φυσικά αποτελεί το μέσον διαδραστικής επικοινωνίας μαζί σας.

Στο site μας μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το studios & apartments Gmare, τις παροχές και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του. Προς το παρόν το συγκρότημά μας παρουσιάζεται φωτορεαλιστικά αφού ολοκληρώνονται πυρετωδώς οι εργασίες για να σας υποδεχτεί από 15 Ιουνίου 2018. Σύντομα θα αναρτήσουμε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορές μας και ενημέρωση για εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Χαλκιδική ή πληροφορίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής.

Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο λεπτομερή τις παροχές, και τους χώρους του συγκροτήματος, τους τύπους των δωματίων και το σύνολο των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Η ιστοσελίδα διαθέτει εντυπωσιακό slider στην αρχική σελίδα και εύχρηστο σύστημα online reservation για να διερευνήσετε την δυνατότητα κράτησης.

Φυσικά το website www.gmare.gr είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στις σελίδες του, από όλων των ειδών τις συσκευές που έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Did you like this? Share it!